<
 
harnischmacher architectuur
projecten contact
 
>
 

 

Zuidsingel Venray "Anders Venray" / 2012

 

 

Anders Venray -  Vraaggestuurd ontwikkelen 

Omdat veel mensen opzien tegen het volledig zelf laten ontwerpen en bouwen van hun huis gaat Succesvolle projectontwikkeling voor de unieke locatie aan de Zuidsingel te Venray het zeldzaam in Limburg toegepaste principe van mede-opdrachtgeverschap in praktijk brengen. Kortom : Het woord is aan de consument die een grote vorm van keuze vrijheid krijgt. 

Samen met de consument wordt er nagedacht over de mogelijkheden binnen het woongebouw, de woonomgeving, de eventuele verkoop van hun huidige woning en het uiteindelijk bouwen / realiseren van de nieuwe woning.  Succesvolle projectontwikkeling adviseert en organiseert het proces waardoor de consument een hoop zorgen en risico’s uit handen genomen wordt.

Bijkomend voordeel is: 1 minder verkooprisico dus minder verkoopkosten, 2 een gezamenlijk ontwerp proces, 3 gezamenlijke aanbesteding aan een aannemer 4 als grotere speler in de markt kunnen er kortingen bedingt worden die als particulier moeilijk realiseerbaar zijn.

De consument, de ontwikkelaar en de architect gaan samen aan tafel zitten en kijken hoe eigen wensen in het ontwerp gerealiseerd kunnen worden. In Venray speelt vooral de woonomgeving met de onmiddellijke nabijheid van de Singel een grote rol. Hier zal dan ook veel aandacht aan geschonken worden door alle toekomstige bewoners in een vroeg stadium te vragen naar hun visie op de ideale leefomgeving. Zo kan er met de gemeente samen gesproken worden over de ontwikkeling en het beheer van deze unieke omgeving.

 

 

 

 

^

 harnischmacher architectuur - woningbouw - venray